Şarkıcı Güllü Yeni Hali : Şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı değişimini görenler ... - Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu.

Şarkıcı Güllü Yeni Hali : Şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı değişimini görenler ... - Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu.. Şarkıcı güllü, 9 ayda 70 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. İşte 70 kilo vererek bambaşka biri haline dönüşen şarkıcı güllü'nün son hali. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu.

Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Kilo vermiş adeta kendini baştan yaratmıştı. Setleri bırakınca yeni işine sardı! Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu.

Güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı Güllü'nün son hali ağızları ...
Güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı Güllü'nün son hali ağızları ... from www.ilkelihaber.com
Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi? İşte güllü'nün son hali ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin eski ve yeni halleri. Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Yeni görünümüyle çok daha genç gösteren güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. '90'lı yılların popüler arabesk şarkıcılarından güllü, son haliyle kendisini görenleri şaşırtıyor.

Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı.

Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Şarkıcı güllü, 9 ayda 70 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Yeni mesajlar yeni medya yeni medya yorumları son aktiviteler. Yer eden şarkıcı güllü , son haliyle görenleri şaşırtıyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. İşte güllü'nün son hali ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin eski ve yeni halleri. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. İşte şarkıcı güllü'nün yeni hali.

Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı.

Gökhan Özen'in son hali sosyal medyayı salladı - Internet ...
Gökhan Özen'in son hali sosyal medyayı salladı - Internet ... from i.internethaber.com
Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi. Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Yeni imajıyla dikkat çekerken, canlı yayında açıklamalaryla dikkat çeken güllü, i̇ki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. Sahneden hayranlarıyla muhabbet eden güllü, önceki sene mide küçültme operasyonu olduğunu anımsattı. Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı.

90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi.

Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Şarkıcı güllü bir süre evvel ekranlara yeni hali ile çıkmıştı. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Tüp mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, değişimiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kullanılan bakliyatlardan yararlandım diyen şarkıcı, hayranlarının yeni halini muazzez ersoy'a benzettiğini sözlerine ekledi. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. Şarkıcı güllü bir süre evvel ekranlara yeni hali ile çıkmıştı. Yeni mesajlar yeni medya yeni medya yorumları son aktiviteler.

Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Güllü, roman havalarıyla hem coştu hem de coşturdu. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten.

Şarkıcı Güllü, 6 Ayda 43 Kilo Verdi - Son Dakika Magazin
Şarkıcı Güllü, 6 Ayda 43 Kilo Verdi - Son Dakika Magazin from foto.sondakika.com
9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. İşte güllü'nün eski ve yeni hali… Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Güllü, roman havalarıyla hem coştu hem de coşturdu. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten. Tüp mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız. Yeni mesajlar yeni medya yeni medya yorumları son aktiviteler.

Güllü, roman havalarıyla hem coştu hem de coşturdu.

Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. Sahneden hayranlarıyla muhabbet eden güllü, önceki sene mide küçültme operasyonu olduğunu anımsattı. Yeni imajıyla dikkat çekerken, canlı yayında açıklamalaryla dikkat çeken güllü, i̇ki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. İşte şarkıcı güllü'nün yeni hali. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor.

Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı şarkıcı güllü. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook